Velkommen til kredittkort info

Velkommen til min nye blogg som handler om forskjellige typer av kredittkort. Jeg vil her ta for meg hvilke kredittkort som er best i forskjellige situasjoner. Hvilken type man skal ta med seg om man skal ut å reise, ulike gebyrer, billigste type kort til ulike ting og så videre. Det er mange forskjellige hensyn når man skal velge hva seom passer best for en. og jeg vil her prøve å hjelpe til med dette for at du skal kunne spare mest mulig penger.

Jeg vil også ta for meg litt av historien bak de kredittkortene som vi kjenner i dag, og litt om hvordan de har blitt slik de er i dag og hvorfor. Historien bak er veldig interessant og du vil kanskje lære ting du ikke tidligere var klar over.

Til slutt vil jeg ønske deg velkommen i det som kanskje kan bli en spennende reise i den økonomiske verden. Mange tips om hvordan du skal tjene mest mulig penger på riktig bruk av kort kommer også. Etter en stund vil du se at det kan være masse penger å spare på et riktig og mer fornuftig bruk av dine kredittkort.