Nytt kredittkort fra Santander

Det nye Flexi Visa fra Santander inneholder et helt nytt konsept i Norge. Du får 4% bonus på varekjøp i den kategorien som er mest passende for deg. Denne kategorien kan du også forandre fra en måned til en annen, for eksempel hvis du skal bestille mange flybilletter en måned og kjøpe endel sportsutsyr neste måned.

De fem ulike kategoriene du kan velge mellom er; Flybilletter, Bensin, Dagligvare, Sportsutstyr og Klær/Sko. Kredittkortet er meget fleksibelt ved at du hele tiden får tilbake 4% av hva du handler innenfor valgte kategori, og dette går automatisk.

Det kan være smart hvis dere er to personer i hustanden å ha et slikt kredittkort hver, slik at dere får maks uttelling av bonusen. Et til dagligvarer og et til bensin for eksempel. Maksimal bonus er 200 kroner pr måned eller 2.000 kroner pr år, og dette dobles jo med to kort. Gjør du dette riktig kan du spare mye penger hvert år.

Vær oppmerksom at bonusen kun utbetales hvis man handler direkte fra leverandør av f.eks flyreiser hos da SAS eller andre, men ikke via et reisebyrå. Kortet er meget bra på spesiellt denne kategorien.  Dette er allerede et av de bedre kredittkortene på markedet.