Trumf Visa et handle kredittkort

Et relativt nytt konsept har tatt turen til Norge. Cashback har vært vanlig i en del land i Europa en årrekke, og nå har kortselskapene her til lands begynnt med dette. Trumf Visa er en videreutvikling av det gamle Trumf kortet, hvor man samlet poeng. Her får du mellom 1 og 3 % tilbake av alt du handler med kredittkortet. Alle dagligvarebutikker som er tilknyttet Trumf-kjeden får du 3 % tilbake fra, og du får 1 % på alt annet du kjøper med kortet.

Trumf Visa har ingen årsavgift. Hvis du betaler innen forfall er det heller ingen fakturaavgift, og det blir ikke tatt gebyr for transaksjoner. Dette kan dermed være et fint kort å ha i reserve, samtidig som det godt kan benyttes når du handler mat på butikker med Trumf, som foreksempel Meny og Spar.

Dette kredittkortet gir deg inntil 75.000 kroner i kreditt, opptil 45 dagers rentefri utsettelse og en egen reiseforsikring , hvis i hvert fall halvparten av reisen er betalt med kortet. Du kan søke om kortet hvis du er over 20 år, og har minimum 150.000 kroner i årslønn. Effektiv rente er fra 24,90 til 29,08 %.

Ettersom de fleste kortutstedere nå tilbyr gebyrfrie løsninger hvis man betaler innen fristen, kan det være smart i hustanden å ha et kort til kjøp av flyreiser, et bensinkort, og i tilfellet med Trumf Visa et handlekort. Vær bare oppmerksom på at fakturaene blir betalt da rentene som løper er høye.

Begynn å spare penger allerede i dag, med kredittkortet Trumf Visa!