Re:member et trygt kredittkort

Spar penger når du handler med kredittkort.
Kredittkort lønner seg alltid hvis du vet hvordan du skal benytte deg av dem. Et kort med veldig mange forsikringer knyttet til seg, er re:member mastercard eller visa, som du får fra Entercard. Kortet har den tryggheten at det gir deg en gratsis reise og avbestillingsforsikring, som er inkludert i kortet. I tillegg kan du det første året du er innehaver av re:member få en gratis valgfri forsikring. Du kan også kombinere med flere, som da koster 70 kroner hver i året, men dette er selvsagt helt frivillig.De typene av forsikring du kan velge mellom er; egenandelsforsikring på leiebil, ransforsikring, kjøps- og prisgaranti, billettforsikring, nøkkel og dokumentforsikring, ID-tyveri forsikring eller fører og passasjerulykkeforsikring.

Søk om re:member card - 15k o/12 mnd. eff. 25,4 % Totalt 16 466,-  Annonse

Men det er tross alt ikke forsikringene som gjør at re:member trolig er norges beste kredittkort. Med dette kortet så får du rabatt på nesten alt du handler! Flere hundre nettbutikker gir deg opp til 25 % rabatt når du betaler med remember-kortet, og her er det virkelig penger å spare. Det eneste du behøver å gjøre, er å logge inn på din re:member side på nett, å bestille det du ønsker. Prosentene du sparer på de forskjellige produktene, blir automatisk ført tilbake til din remember-konto.

Kredittkortet har ingen årsavgift og her kan du få opptil 45 dagers betalingsutsettelse. Kortet gir deg inntil 150.000 kroner i kredittgrense. Med et gratis kort som kun gir fordeler når du handler, er det eneste du behøver å tenke over hvor du skal spare penger neste gang du handler! Tilbudene du får gjennom rabattprogrammet re:member reward fortsetter å øke, og nå har antall nettbutikker som gir deg rabatt passert 250, noe som er helt unikt for norske rabattprogram tilhørende kortkunder!

Re:menber kredittkort kan trygt benyttes når du handler på nett, ettersom du er forsikret gjennom kredittkjøpslovens paragraf 8, og hvis varen du har kjøpt ikke kommer, blir du heller ikke fakturert for varen. Re:member gir også mange gode rabatter til sine kunder, på blant annet blomster, skjorter, bøker, hoteller og reiser. Dette gjelder i over 250 norske kjente nettbutikker med opptil 25 % rabatt!

Vi snakker om kjente nettbutikker som hotels.com, cdon, crocs.no, ellos norge, lensway, inkclub.com, nelly.com, reisefeber og mange mange flere. Med dette kortet så dekker du nesten rabattbehovet for det meste du kjøper på nettet. Kredittkortet kan anbefales for de fleste som handler på nett og ønsker en ekstra reserve på opp til 150.000 kroner.

Du kan søke om re:member kredittkort hvis du er over 18 år.