Liverpool FC MasterCard

Et kredittkort for fotballfans som følger den engelske klubben Liverpool, må jo være kortet som har samme navn som den populære fotballklubben. Liverpool FC MasterCard er et kredittkort som enhver fan av den engelske fotballklubben bør ha. Kredittkortet viser hvilket lag du støtter, og gir samtidig en rekke fordeler for deg som bruker.

Dette kortet kan brukes på alle steder som aksepterer MasterCard som betalingskort, og gir samtidig en reiseforsikring om minimum 50 % av reisen er betalt med ditt Liverpool FC MasterCard. Du får da også dekket inn medlemmene av din hustand, eller inntil tre venner eller kompiser som reiser sammen med deg. Et perfekt kredittkort å ha med seg på en fotballtur til Liverpool.

Hvis du er en supporter av klubben, er dette kortet det du bør ha. Du får inntil 75.000 kroner i kreditt, og ungdomsavdelingen i Liverpool blir støttet hver gang du benytter kredittkortet ditt. Kortet gir deg inntil 45 dagers betalingsutsettelse, og det minste du må betale pr måned er 3 % eller minimum 250 kroner. Effektiv rente er for tiden 23,87 %.

Du kan søke om Liverpool FC MasterCard, hvis du er over 20 år og har en årsinntekt på minumum 150.000 kroner. Du kan heller ikke ha noen registrerte inkassosaker på deg i de siste tre årene. Hvis du innfrir disse kravene, og støtter Liverpool, er sikkert dette ditt nye kredittkort.