Santander Red lav effektiv rente

Det har blitt fortalt mye i denne guiden om kredittkort, hvordan du skal bruke de forskjellige kortene for å unngå de høye rentene. Men nå er det jo faktisk slik at en del mennesker skaffer seg kredittkort, fordi de trenger penger og er innstilt på å betale renter. Det beste kortet i denne sammenheng er uten tvil Santander Red Visa. Dette kredittkortet har den laveste effektive renten på markedet, på bare 17,12 %.

Santander Red Visa kan også skilte med gratis årsgebyr, varekjøp, etableringsgebyr og epostfaktura. Hvis du skal bruke dette kortet til å ta ut kontanter, koster det 30 kroner pluss 1 % av beløpet du tar ut. Det opereres med en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager, og du kan få opptil 100.000 kroner i kreditt.

Det fine med dette kredittkortet er at selv kan bestemme hvordan du vil dele opp betalingen. På nettsiden til santanderkort finnes det også en lånekalkulator, slik at du kan beregne eksakt hva en betalingsutsettelse vil koste deg, både pr måned og totalt. Dette er et bra verktøy for å se hva din kostnad blir fremover.

Kortet tilbyr hverken gratis reiseforsikring, cashback eller noen andre typer av rabatter, men om du er ute etter å dele opp betalingen, er dette kortet du bør velge. Visa-kortet gir deg også beskyttelse gjennom kredittkjøpslovens § 8, hvis du skulle bli utsatt for noen form av svindel.