Sammenlign Kredittkort

Det finnes mange oversikter på nettet hvor du kan sammenligne forskjellige kredittkort, i forhold til årsgebyr, betalingsutsettelse, maks kredittgrense, effektiv rente og forskjellige gebyrer og bonuser. For å gjøre det litt enklere i denne jungelen av tall og priser, har vi oppsummert dette til å kun gjelde to kredittkort.

For deg som ønsker å bruke kreditten er det beste valget Santander Red. Her er effektiv rente på kun 15,9 % og kortet har heller inget årsgebyr. Dette er ofte et bedre valg enn de fleste forbrukslån som finnes på markedet i dag, og du kan lese mer om Santander Red Visa eller søke om kortet til høyre her på siden.

For deg som egentlig ikke har bruk for kreditten og betaler regningen innen forfall, er det beste alternativet 365Privat fra Fokus Bank. Kredittkortet har flere ganger blitt kåret til best i test, og gir deg en cashback på 3,65 % av hva du handler innenfor møbler, klær eller bensin. Du kan lese mer om mastercardet 365Privat eller Søk om 365Privat MasterCard

Dette er erfaringsmessig de to beste kredittkortene i hver sin sjanger, enten om du har bruk for litt ekstra penger eller om du er på utkikk etter å spare litt ekstra. Begge er uten årsgebyr og koster ingenting å anskaffe. Dette er bare noen tips for å gjøre det enklere for deg som er ute etter erfaringer rundt både kortbruk og finansiering. Tenk på det når du bestiller et nytt kredittkort.