Kash Visa Kredittkort

Kredittkortet til Kash Visa gir deg rabatt på det meste du handler. Du får hver måned rabatt hos alle brukerstedene tilknyttet en bestemt bransje, pluss at du i tillegg får 1% fast rabatt på bensin og mat. Kash Visa har 3 forskjellige rabattordninger. Faste bransjerabatter, variable bransjerabatter og månedens bransjetilbud.

På variable rabatter er det for eksempel i mars i 2011 7 % på sportsutstyr, i april 6 % rabatt på alt du behøver til bil og tilbehør, mai har 7 % på klær og sko og i juni er det 10 % rabatt hos optikkere. Her kan du få fra 6 til 12 % rabatt utifra tilbudene.

Kash Visa er et kredittkort som gir deg fordeler hver gang du benytter det, hvis du er påpasselig i forhold til de tilbudene som gjelder til enhver tid. Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, det er ingen årsavgift, etableringsgebyr eller transaksjons-kostnader når du handler med kredittkortet. Effektiv rente per år er 23,14%.

For å søke om Kash Visa må du være 23 år eller eldre, ikke har noen betalingsanmerkninger, og du behøver ikke bytte bank for å kunne bli innehaver av Kash Visa kredittkort. Men det ser nå ut til at dette kredittkortet forsvinner fra markedet, men blir erstattet av Ikano Visa.