Shell Mastercard, bonus på alt

Det nye mastercardet til Shell fra Ikano Bank, gir deg nå som velkomstbonus hele 80 øre i rabatt per liter bensin du fyller i 2 måneder. Kredittkortet har i tilegg en fast bonus på 40 øre per liter drivstoff, og du får også 1 % bonus på alt du handler med kortet i hele verden.

Kortet er gratis å anskaffe, det har ingen årsavgift, ingen gebyr på varekjøp i Norge eller utlandet, og du får optill 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, så dette et billig kredittkort å eie, eller bare å ha som reservekort.

Du kan få en kredittgrense fra 5.000 til 50.000 kroner. Effektiv rente er 25,1 % per år om du benytter kreditten på 50.000 kroner. Shell MasterCard utstedes av Ikano Bank, som eies av IKEA, og dette er et lønnsomt kredittkort som gir deg bonus på alt.

For å få Shell MasterCard må du ha fylt 20 år, du må ha fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Søknaden behandles umiddelbart og du får svar i løpet av få sekunder. Velkomstbonusen fra Shell MasterCard gjelder ikke lenger, men hvis du er på utkikk etter et bensinkort, kan 365Privat anbefales. Der får du over 50 øre rabatt per liter. (80 øre på Esso).

Søk om Shell MasterCard - 15k o/ 12 mnd. eff. 26,05 % Tot. 17.138,-