Cresco kredittkort

Det finnes mange forskjellige selskaper i Norge som tilbyr kredittkort, og en av selskapene som vokst stort i de siste årene er Cresco som egentlig er en underavdeling av banken DnB NOR. Cresco tilbyr kredittkortløsninger med enten VISA eller MasterCard og har hele fire forskjellige typer av kort.

Cresco Gold gir deg opptil 100.000 kroner i kredittgrense. Kortet har en reiseforsikring inkludert med den vanlige klausulen om at 50 % av reisen er betalt med kredittkortet. Cresco Gold har også tilknyttet en rekke avtaler og fordeler for innehaveren som rabatter på hotell og leiebiler.

Cresco Car er et kredittkort med hovedvekt på drivstoffrabatt med 3 %. Er du kun ute etter et bensinkort anbefaler vi heller 365 Privat sitt kredittkort som har dobbel så høy bonusgrense, men Cresco Car har også en rekke andre rabatter på produkter til bilen, EU-kontroll, leiebil og dekkhotell. Kredittgrensen er på opptil 75.000 kroner.

Cresco Unique er et litt annerledes kredittkort som fungerer både som et vanlig kort med en kredittgrense på opptil 75.000 kroner, men dette kan også benyttes som en sparekonto hvor du får 3 % fra første krone. Kortet gir deg også gebyrfrie varekjøp over hele verden.

Cresco Access er et relativt ordinært kredittkort. Dette kortet koster ingenting i hverken årsavgift eller i etablering, og du betaler ingenting hvis du ikke benytter kortet. Du får en valgfri netbetaling fra 3 % av din saldo, og kredittkortet har en nominell rente på 21 %. Dette var litt om Cresco sine forskjellige kort i Norge.