Eurocard Gold

Eurocard som i Norge utgis av Europay er et av de største selskapene som står som leverandør av kredittkort i Norge.  Eurocard Gold er også det fremste kredittkortet for forretningsmarkedet i Norge. Kortet er i hovedsak knyttet opp i mot bedriftsmarkedet, men du kan også søke om Euocard Gold Privat. 


Eurocard er sammen med et annet kjent kredittkort 365Privat, også et kort med såkalt cashback, det vil si at du får penger tilbake når du handler med kortet i nettportalen Back2u. Rabatten du oppnår varierer fra butikk til butikk, og det er ofte ekstra tilbud som for eksempel nå hos Apple Store som frister med 4 % rabatt fram til 10. juli. Merk at du må være innlogget hos Back2u for å få rabatten.


Årsavgiften til Eurocard Gold er på hele 645 kroner, du får en kredittgrense på opptil 50.000 kroner, reiseforsikring er inkludert i kredittkortet og den effektive renten varierer utifra hvor mye av kreditten du benytter og ligger mellom 24,06 % – 35,13 %med en kreditt på 15.000 kroner. Du får også tilbud om å kjøpe helseforsikring gjennom Lloyds hvis du er innehaver av Eurocard Gold.


For å kunne søke om et kredittkort fra Eurocard Gold må du ha fylt 23 år, og du finner mer info om dette kredittkortet på nettsiden eurocard.no Kortet utstedes med MasterCard og kan dermed benyttes i over 200 land og over 2 millioner minibanker over hele verden.