Kategori:
,

Ludo kredittkort

Det nye kredittkortet til Ludo hører egentlig til yA Bank, og har egentlig mange av de samme vilkårene som om du skulle ha bestilt et kredittkort direkte fra yA. Ludo sitt kort tilbyr også en gratis gjeldsulykkeforsikring, har en kredittgrense på opptil 100.000 kroner, en betalingsutsettelse uten renter på opptil 50 dager og har ingen gebyrer hvis du ikke ønsker å få tilsendt en papirfaktura hjem i posten (35 kroner).

Den største forskjellen på disse to kredittkortene er imidlertid den effektive renten. Med et kredittkort fra yA Bank starter den på 20,98 %, mens kortet til Ludo har en effektiv rente på hele 25,59 %. Ved å søke om å bestille et kredittkort fra Ludo blir du også her kunde hos yA Bank AS.

Vi kan per i dag ikke finne noen spesielle årsaker til å velge et kredittkort fra Ludo fremfor andre, men det vil nok etterhvert kanskje bli noen rabatter og fordeler hvis du betaler med kortet i nettbutikken ludostore.no eller kjøper mobilabonnement fra Ludo Mobil.

Den eneste fordelen per i dag er gjeldsulykkeforsikringen som sletter saldoen på opptil 100.000 kroner hvis innehaveren av kortet mister livet i en ulykke, men dette er så langt ikke nok til at du skal velge dette kredittkortet. To av de beste kredittkortene vi i dag kan anbefale er 365 Privat fra Fokus Bank eller Santander Red. Disse har gode rabatter eller en lav effektiv rente.

Men kortet med kanskje den aller beste rabatten når det gjelder å handle på nett, tilhører re:member's visa eller mastercard, hvor du kan få opptil 25 % rabatt i flere hundre butikker på nett.