Skandiabanken kredittkort

Det finnes mange forskjellige nisjer selskapene som tilbyr kredittkort satser på for å få deg som kunde. Noen kredittkort gor deg gratis reiseforsikring, noen satser på gode fordelsavtaler, noen gir deg penger tilbake hvis du handler med kortet og noen er både gratis å anskaffe samt og eie.

Skandiabankens kredittkort tilhører ingen av disse kategoriene. Årsavgiften er nesten gratis, men de skal ha 50 kroner i årsavgift. Med et kredittkort fra Skandiabanken får du en kredittgrense på opptil 100.000 kroner, en betalingsutsettelse på intill 50 dager, og en effektiv rente på bare 13,91 % per i dag. For å minske sjansen for kortsvindel kan du sette en regionsperre på kortet slik at det for eksempel bare virker i Norge.

Forskjellen hvis du vil søke om et kredittkort fra Skandiabnaken og en del andre er at her må du være kunde av banken for å kunne søke. Det vil si at de reklamene du ofte ser med "nytt kredittkort i dag, du behøver ikke å bytte bank" ikke gjelder for Skandiabankens Visakort.

Så du må egentlig bare vurdere hva som gjør at du vil anskaffe et kredittkort. Er det fordeler og bonuser er nok 365Privat det beste valget. Hvis du vil ha en lav rente og er villig til å bytte bank er nok Skandibanken et godt alternativ, dette kan sammenlignes med Santander Red som også opererer med lave effektive renter. Kredittkortet fra Skandiabanken har ved flere anledninger blitt testvinner på grunn av den lave renten.