Terra Gold kredittkort

Kredittkortet Terra Gold er en del av Terra-gruppen som eies av 78 sparebanker rundt omkring i Norge. Dette er et kredittkort på lik linje som Flexi Visa og 365Privat, hvor du får 4 % cashback innenfor endel forskjellige varegrupper som klær, bensin, flybilletter, matvarer eller sportsutstyr. Dette fordelsprogrammet kalles Terra Lojalitet.

Forskjellen her er at med Terra Gold må du velge én kategori hvor du kan oppnå bonus, mens med 365Privat får du bonus i alle kategorier. Med Terra Gold er maksimal bonus per år begrenset til 2.500 kroner, men denne kan benyttes som betaling til den neste fakturaen du får.

Du kan velge mellom et Visa eller MasterCard kredittkort fra Terra Gold,  og kortet inkluderer en reise- og avbestillingsforsikring såfremt minimum 50 % av reisens kostnader er betalt med kortet. Du får også en ID-tyveriforsikring slik at du er sikret hvis du blir utsatt for noen form for svindel. Du beholder også den samme PIN-koden som du har på dine andre bankkort fra Terra.

Terra Gold kredittkort har ingen årsavgift eller gebyr for varekjøp, en effektiv rente per år på 24,02 %, en kredittgrense på opptil 50.000 kroner og du har en rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Hvis du er over 18 år og har eller oppretter en bankkonto hos Terra, kan du søke om kredittkortet Terra Gold, men som du kanskje ser finnes det en del andre kort på markedet som tilbyr bedre betingelser. Les om våre anbefalte kort i menyen opp til høyre.