Two Cards Kredittkort

Terra som tidligere var utsteder for kredittkortet til Bank Norwegian, valgte å begynne med sitt eget kredittkort da avtalen med flyselskapet ble avsluttet i 2010. Two Cards er navnet på kortet som kan benyttes både som et bedriftskort og et privatkort i samme kort, men det er også muligheter for å søke om kortet som privatperson, uten å benytte seg av bedriftsdelen.

Two Cards har en del fordeler knyttet opptil et såkalt cashbacksystem, hvor du får rabatt eller penger tilbake på det du handler innenfor bestemte fem varegrupper. Per i dag får du som innehaver av kredittkortet 4 % på flybilletter og drivstoff, og 3 % på sportsutstyr, elektronikk og klær & sko. Med businesskortet følger det også gratis med et Priority Pass kort.

Ulempen med cashback fra Two Cards er at du må selv huske på å forandre fra en varegruppe til en annen, i motsetning til for eksempel 365Privat hvor du har rabatten på alle varegruppene hele tiden og begrensningen til Two Cards ligger på 2.500 kroner per år.

Med kredittkortet Two Cards får du en rentefri betalingsperiode på inntil 45 dager, du betaler ikke gebyr for årsavgift eller varekjøp, den effektive renten er på 24,02 %, kortet har et valutapåslag på 1,75 % og reise- og avbestillingsforsikring er inkludert i kortet når de vanlige minimum 50 % av reisens beløp er betalt med ditt kredittkort.