VIP credit card

Hvis du har tenkt å bestille et kredittkort som gir deg mange gode fordeler bør du vurdere VIP Credit Card som utstedes med samarbeid av yA Bank. For å få deg som bruker av kredittkortet gir VIP Credit Card deg en velkomstgave til en verdi av over 1.350 kroner helt uten noen ekstra kostnad. Du får gavesjekker som kan løses inn i magasiner og behandlinger som passer for både kvinner og menn.

Noen av fordelene du får som innehaver av kredittkortet VIP Credit Card er inngang på kjente utesteder uten å stå i kø eller betale cover, rabatt på leiebil og limousine, rabbat på produkter og tjenester innenfor trening, helse og livsstil, rabatt på klær og mote, rabatt på hoteller i Norge, tilbud på eksklusive consierge-tjenester, du blir rett og slett behandlet som en VIP.

VIP Credit Card er et gebyrfritt kredittkort med ingen årsavgift, etableringsgebyr, gebyr på varekjøp hverken i Norge eller i utlandet. Du får en rentefri betalingsutsettelse på opptil 50 dager, reiseforsikring er inkludert og den effektive renten er på 22,9 % per år.

Søk om VIP Credit Card her

Hvis du har fylt 23 år og er bosatt i Norge kan du søke om et kredittkort fra VIP Credit Card. Kredittkortet passer utmerket for deg som er en very important person og som vil ha et kredittkort som passer til livsstilen.

Eksempel: Eff. rente 22,9 % 15.000 o/ 12 mnd. tot: 16.744,-