Kategori:

Kredittkortgjeld

Mange har desverre havnet i den situasjonen at de har pådratt seg kredittkortgjeld i ulike størrelser. NAV har opprettet en telefon hvor du kan få tips og råd om økonomi og du kan ringe helt gratis (fra fasttelefon) og anonymt til nummeret 800GJELD (80045353).

Hvis du har fått økonomiske problemer på grunn av et utstrakt bruk av kredittkort, kan det være smart å gjøre noe med det, for disse problemene forsvinner ikke av seg selv. Gjeldsoffer-alliansen.no er et nettsted som også har mange gode tips og råd, for å hjelpe deg med å komme på bane økonomisk igjen.

Hvis du har ledig kapasitet på boliglånet kan dette være en smart måte å betale ut kredittkortgjelden din på. Renten på boliglån er betydelig lavere enn den er på kredittkort.

Hvis dette ikke er en mulighet kan et forbrukslån eller en refinansiering hjelpe til med å få ned dine månedtlige utgifter med mange hundre kroner. Et av de rimeligste på markedet i dag er forbrukslånet til Bank Norwegian.

Refinansier hos Bank Norwegian! Har du dyre smålån eller dyr kredittkort-gjeld? Flytt alt til Bank Norwegian. Du får da kun ett lån og forholde deg til, og i tillegg kan du spare masse penger. Søk nå! - Eks: 65.000 o/5 år - eff 17,8%, etb950. Tot: 95872