Landkreditt Visa

Det gebyrfrie visakortet fra Lankreditt Bank er et kredittkort som er billig å bruke, men stiller litt strengere krav til hvem som kan søke om kredittkortet i forhold til en del andre kort på markedet.

For å kunne søke om dette kortet må du flytte din lønnskonto over til Landkreditt Bank, du må være over 22 år, du må ha en årsinntekt på over 250.000 kroner og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkassosaker.

Kravet om inntekt er dobbelt så høyt i forhold til hva en del andre finansinstutisjoner krever, men dette er et meget gunstig kort til å for eksempel ta ut penger i utlandet med, ettersom både varekjøp og kontantuttak i utlandet er gratis.

Et kredittkort fra Landkreditt Bank gir deg opptil en seks ukers rentefri kreditt, og hvis du ønsker å utsette betalingen ytterligere er den effektive renten på 24 %. Kortet har en kredittgrense på 50.000 kroner og har inkludert en reiseforsikring inkludert når minimum 50 % av reisen er betalt med kortet. Forsikringen gjelder for innehaver samt intill 3 andre reisende.

Dette kortet har ingen andre fordeler som bonuser, rabatter eller cashback, men den gebyrfrie delen er positiv for kunder i Landkreditt Bank. Skal du utsette betalingen bør du heller vurdere å gå til anskaffelse av et kredittkort med lav effektiv rente, som for eksempel Santander Red.