Kategori:

Skal du ha nytt kredittkort?

Her finner du vurderinger av de fleste kredittkort som finnes på markedet i Norge i dag. De kredittkortene som har blitt anbefalt finner du øverst til høyre på denne siden, og disse har fordeler som både cashback og bonuser tilknyttet seg, slik at de har blitt gunstige til både varehandel og annet bruk.

Hvis du vil ha et nytt kredittkort for å dele opp framtidige betalinger anbefales Visakortet Santander Red på grunn av sine lave kostnader ved bruk og den lave effektive renten som dette kredittkortet har. Hvis du vil spare litt penger når du uansett handler med kort anbefales enten Flexi Visa eller 365Privat, litt avhengig av hvilke varegrupper du gandler mest innenfor.

Vil du ha rabatt på over 200 forskjellige nettbutikker kan kredittkortet fra EnterCard som heter re:member anbefales. Med dette kortet får du rabatt på alt fra hoteller, bøker, datautstyr og ferieturer, med opptil 25 % rabatt av den opprinnelige prisen.

Hvis du benytter rett type av kredittkort til riktig type av bruk, er det ganske enkelt å spare flere tusen kroner hvert eneste år. Hvis du har brukt kortet litt for mye og sliter med kredittkortgjeld, har vi også satt opp noen enkle tips du kan følge for å løse disse problemene. Bruker du ditt kredittkort på en fornuftig måte er det fort gjort å spare litt ekstra penger.