Kategori:
,

DNB MasterCard

DnB NOR skifter i dag navn til kun DNB, og med det så får man også nye design på kredittkort fra banken. Den nye logoen som ble laget av Snøhetta vil prege alle betalingskortene fra banken, og dette gjelder også det mest vanlige kredittkortet DNB MasterCard.

Kredittkortet DNB MaterCard er et ganske ordinært kredittkort uten noen spesielle rabatter eller fordeler, men kortet har i hvert fall en reise- og avbestillingsforsikring som gjelder hvis over halvparten av reisens kostnader er betalt med dette kortet.

DNB MasterCard har positive ting som gebyrfrie varekjøp over hele verden og gratis nødkort, men et årsgebyr på 250 kroner og en effektiv rente på hele 26,11 % gjør at de ikke er av de beste kredittkortene på markedet. Kredittgrensen er på inntil 100.000 kroner.

Årsgebyret er forøvrig 0 kroner hvis man enten har en Leve-pakke, eller er SAGA eller Studentkunde hos DNB. Rentefri betalingsutsettelse på DNB MasterCard er på inntil 45 dager, og man må være over 18 år for å kunne søke om dette kredittkortet.

Som du ser er kanskje den eneste fordelen om man skal kalle det for det, den lave aldersgrensen som kreves for å kunne søke om dette kortet. Men er du 18 år og er ute etter et kredittkort, bør du nok heller ta en kikk på re:members visa eller mastercard, som gir bedre betingelser i forhold til DNB sitt kredittkort, og som også krever 18 års grense for å kunne søke om kortet.