Kategori:
,

Nordea Kredittkort

Hvis du er kunde hos Nordea og vil bestille deg et kredittkort, har du tre forskjellige kort og velge mellom.

MasterCard Premium tilbys kun til de som er Premium-kunder hos Nordea. Da må du ha fem forskjellige bankprodukter hos banken, og en sparekonto med minst 500.000 kroner. Kredittkortet gir innehaveren ommfattende forsikringer, assistansetjenester og tilgang til flyplasslounger over hele verden.

Visa Gold tilbys til kunder med over 300.000 kroner i brutto inntekt. Kredittgrensen på dette kredittkortet er på opptil 200.000 kroner og du kan også utvide kreditten etter behov. Kortet har reiseforsikring inkludert, og tilbyr rentefri betaling på inntil 45 dager. Visa Gold fra Nordea har årsgebyr fra 0 til 590 kroner og en effektiv rente fra 22,78 % (eFaktura) og helt opptil 39,04 % (papirfaktura), avhengig av ditt kundeforhold.

Privat MasterCard er et ganske ordinært kredittkort med reiseforsikring inkludert og en rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Kortet har ingen årsavgift for Premium eller Fordel Pluss-kunder, men koster opptil 390 kroner i året for andre kunder. Den effektive renten starter på 23,39 % (eFaktura) og opptil 36,40 % (papirfaktura), avhengig av ditt kundeforhold.

Kredittkortene fra Nordea er altså relativt dyre i bruk om du ønsker å dele opp betalingen, sammenlignet med en god del andrekort, så har du muligheten til å heller velge deg et annet kort, så bør du nok heller gjøre det.