Sparebank1 Gold

Hvis du har en konto og er kunde hos Sparebank 1, kan du søke om et kredittkort med enten VISA eller MasterCard som heter Sparebank 1 Gold. Hvis du allerede har et vanlig Visa-kort eller andre betalingskort hos Sparebank 1, så får du den samme PIN-koden på kredittkortet, slik at den blir enklere å huske.

Kredittkortet har ikke årsgebyr, og heller ikke gebyr for varekjøp. Som med mange andre kredittkort får du også med Sparebank 1 Gold en reise- og avbestillingsforsikring inkludert, hvis over 50 % av reisens totale kostnad blir betalt med kredittkortet.

Denne gjelder for familie og barn under 21 år i samme hus, og til motsetning av en del andre, behøver ikke kortinnehaver være med på reisen for at forsikringen skal gjelde.

Den rentefrie perioden er på inntil 45 dager, og kredittgrensen du får er på inntil 100.000 kroner. Hvis du ønsker å dele opp tilbakebetalingen tilkommer det en effektiv rente på 23,90 %.

For å kunne søke om kredittkortet Sparebank 1 Gold må du ha fylt 18 år, og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger de tre siste årene. Et relativt greit kredittkort uten så veldig mange fordeler og rabatter, men heller ikke den dyreste effektive renten på markedet.

Hvis du jakter på et kredittkort med andre fordeler som cashback, gratis forsikringer, billigere varer når du handler og mye annet, bør du nok heller kikke på noen av de andre kredittkortene som vi anbefaler her på Kredittkort123.com.