Test av kredittkort

Hvis du skal bestille et kredittkort, får du her en grei oversikt over de mest populære kredittkortene som finnes på markedet i dag, med årsavgifter, maksimal kreditt du kan få, om det inkluderes reiseforsikring eller ikke, effektiv rente og hvor lang rentefrihet du kan få. I tilegg tilbyr også en del av kredittkort-tilbyderne forskjellige bonusordninger som for eksempel rabatt på bensin eller cashback ved forskjellige varekjøp.

De kredittkortene som vi anbefaler, er i hovedsak de som du kan bestille uten å måtte være nødt til å bytte bank, og gjerne et kredittkort som i tillegg tilbyr forskjellige fordeler som 365Privat MasterCard, Re:member, Flexi Visa, Santander Red, Gebyrfri Visa Gold, Kash Visa, Norwegian-kortet og Shell MasterCard. Dette er også kredittkort helt uten årsavgifter eller andre skjulte kostnader.

Du kan lese mer om og bestille disse kredittkortene her, men du finner også informasjon om andre norske kredittkort hvor du må ha en konto i den aktuelle banken for å kunne søke om et kort. Hvis du er over 18 eller 20 år tilbyr de fleste selskapene deg muligheten til å bestille et kredittkort på dagen. Har du en strukturert økonomi og betaler i tide, anbefales et slikt kort som betalingsmiddel med alle fordelene som følger med.

Noen veldig enkle tips før du bestemmer deg for hvilket kort du skal ha, sjekk den effektive renten hvis du vil dele opp betalingen, og om kategorien for cashback passer til ditt kjøpsmønster, hvis det er bonus og fordeler du vil ha på ditt kredittkort. Ellers så kan du bare bestille deg noen av de kredittkort som vi anbefaler her på siden. Alle anbefalte kredittkort er gratis å skaffe seg, ingen har årsgebyrer eller andre skjulte kostnader.