Kategori:

Hvilket kredittkort er best?

En av flere problemstillinger når man skal søke om et kredittkort, er å finne ut av hvilket kort som egentlig er det beste i forhold til din egen økonomiske situasjon. Det kan fort være mange forskjellige begreper som svirrer rundt som cashback, effektive renter, forsikringer, bonus og andre fordeler. I bunn og grunn er det viktig å vite litt om hvorfor du egentlig har tenkt å søke om et kredittkort.

Flere norske nettaviser har kåret 365 Privat til best i test ved hele 8 anledninger, og det er fordelene som du får ved cashback-systemet til 365 Direkte som er den største årsaken til dette. Kortet er utvilsomt bra hvis du fyller bensin og kjøper en del klær & sko. En annen fordel i forhold til andre kredittkort som opererer med cashback som for eksempel Flexi Visa, er at alle disse tre kategoriene for cashback er tilgjengelige til enhver tid. Flexi Visa som er nevnt har flere kategorier å velge i, men her må du bestemme hvilken du vil benytte fra måned til måned. Men igjen, dette kortet kan være bedre hvis du kjøper flyreiser, elektronikk eller sportsutstyr en måned.

Rabatt på flyreiser tilbyr også Norwegian hvis du skaffer deg deres kredittkort, hvor du oppnår cashpoints ved kjøp av flybilletter og på alt det andre du handler, som enkelt kan benyttes til kjøp av senere flybilletter. Kanskje det beste rabattkortet av dem alle er re:member-kortet. Dette gir deg opp til 25 % rabatt i mange hundre forskjellige nettbutikker. Her følger det også med en gratis reiseforsikring, som er kjekk å ha hvis du har kjøpt flybilletter, men da ikke med Norwegian sitt kort!

Forvirret? Ja det er lett å gå i surr med alle disse forskjellige rabattene og fordelene. Har du derimot ikke tenkt å betale regningen ved forfall, men heller utsette betalingen i en periode, bør du vurdere et kredittkort med gunstig rente som Santander Red. All verdens cashback spiller liten rolle, hvis du i sluttenden betaler mer i rente enn du får igjen ved hjelp av bonusene. For å kunne spare penger ved hjelp av et kredittkort, kreves det at du er strukturert og har god kontroll på din egen økonomi og forbruk.