Kategori:

Søke kredittkort online

Den enkleste måten å skaffe seg et kredittkort på er å søke online. Ikke nok med at du ikke behøver å gå ned til banken for å snakke med en rådgiver, men du har også tilgang til alle tilbydere av kredittkort på et og samme sted, nemlig hjemme i din egen stue. Mange selskaper som tilbyr kort på nettet, lar deg også søke og bestille et nytt kredittkort, uten at du behøver å gjøre noe med din vanlige bankforbindelse. Å måtte bytte bank bare for å skaffe seg et ekstra kort, kjennes ofte som en unødvendig og heller ikke alltid for en økonomisk fornuftig handling. Så hvilke kort kan man skaffe seg online uten og behøve å bytte bank?

Noen spesielt bra kredittkort, er de som tilbyr deg ulike fordeler når du handler med de. Vår favoritt er nå re:member som gir veldig gode rabatter (opp til 25 %) i flere hundre butikker rundt om på nettet. Søk om re:member 15k o/12 mnd 25,4 % eff. tot 16.408,-annonse Dette kredittkortet har også andre fordeler som en innebygget gratis reiseforsikring, når 50 % eller mer av reisens kostnad er betalt med kortet. Rabatt på restauranter og kuponger fra Groupon er andre fordeler. 18-års grense for å søke.

Nettavisene i Norge liker å anbefale 365 Direkte sitt kort 365 Privat, som gir cashback på 3,65 % på alt du handler på bensinstasjoner, klesbutikker og skobutikker. Søk om 365 Direkte 15k o/12 mnd 20,55 % eff. tot 16.698,-annonse. Dette kredittkortet har blitt satt til best i test av mange av nettavisene i klassen for den disiplinerte brukeren, som alltid betaler regningen ved forfall. En ny avatle med Esso gir også brukere av 365 Direkte's kort hele 80 øre rabatt per liter bensin som fylles hos Esso. 21-års grense for å søke.

Et bra feriekort som er bra å ha i reserve når du reiser utenlands, eller ønsker å samle opp poeng til framtidige flyreiser, er kredittkortet til Norwegian. Søk om Norwegian-kortet 15k o/12 mnd 23,1% eff. tot 16.764,-annonse Her samler du poeng eller cashpoints på alt du kjøper, og disse kan veksles inn i framtidige flybilletter med selskapet. Norwegian-kortet inneholder også en gratis reiseforsikring som gjelder når minst 50 % av reisens kostnader er belastet kortet. 20-års grense for å søke.

Ingen av disse kredittkortene har årsavgifter, de er gebyrfri ved varekjøp, har rentefrie betalingsutsettelser og gir kredittgrenser på mellom 50.000 og 150.000 kroner. Søk og bestill deg et kredittkort online i dag.