Kategori:

Alt om kredittkort

 
Her får du en oversikt over de beste kredittkortene på det norske markedet i dag. Sammenlign utifra rentenivå hvis du er ute etter en betalingsutsettelse, forsikringer hvis du reiser mye, cashback eller rabatter hvis du handler en del med kortet men betaler ved forfall, eller andre fordeler som for eksempel rabatt på drivstoff. Du kommer direkte til de forskjellige søknadsskjemaene ved å klikke på søk her, eller du kan også lese mer om de forskjellige kortene og velge i ro og mak hvilket kort som passer best for deg. Legg også merke til aldersgrensene som kreves for å kunne søke om hvert enkelt kort.

Når du skal velge hvilket kredittkort du vil ha, bør du se på hvilke behov som betyr mest for deg. Ved mye bilkjøring kan drivstoffrabatt være viktig, ved mange utenlandsreiser betyr gratis reiseforsikring kanskje vel så mye. Cashback og rabatter er gode fordeler hvis du handler en del med kortet, men den effektive renten bør bety mye hvis du ikke har planlagt å betale hele regningen ved forfall. Noe av den viktigste egenskapen du får med et kredittkort, er sikkerhet i forhold til både netthandel og sikring i forhold til eventuelle konkurser. Nå som flere flyselskaper er i hardt vær, mister du ikke pengene dine hvis billettene blir kjøpt med et kredittkort.

Du kan selv velge om du vil søke om ett kort, eller om du vil sende inn søknader om flere kort samtidig for å være sikker på at i hvert fall en søknad blir godkjent. Uansett så finner du her de beste norske kredittkort på et sted.

Oppføringene er sponset og oversikten dekker ikke alle kredittkort på det norske markedet.