Kategori:

Visa Infinite Exclusive

Visa Infinite Exclusive
Sberbank-Kazakhstan
Et av de mest eksklusive kredittkort i Norge er Quintessentially MasterCard som vi skrev om i forrige innlegg, men det når ikke engang opp til anklene til Visa Infinite Exclusive fra den Kasakhstanske storbanken Sberbank. I samarbeid med VISA lanserer banken et kredittkort som må sies å være kanskje det ultimate VISA Gold! Kredittkortet er laget av ekte gull, har 26 diamanter og er innlagt med perlemor!

Hvis du som leser dette bor i Norge, noe du trolig gjør, så er det nok ikke bare enkelt og skaffe seg gullkortet. For det første planlegger banken og bare utstede 100 slike kort, og for å få de må man ha konto i Sberbank, samt være Kasakhstansk statsborger. For det andre så er ikke akkurat dette kredittkortet helt gratis å skaffe seg. Hele 65.000 dollar koster kortet i seg selv, og man må ha minst 35.000 dollar stående på bankkontoen for å i det hele tatt kunne få kortet. I tilegg kommer årsavgiften som fra år nummer to er på 2.000 dollar.

Man får selvfølgelig også et vanlig gullfarget plastkort til å benytte i minibanker, samt en av de beste livs- og reiseforsikringene på markedet, tilgang til concierge service og lounger på flyplasser, rabatter på anbefalte restauranter, hoteller og leiebiler. Og så får man til og med en iPhone 5 med på kjøpet! Kanskje ikke akkurat et kredittkort man legger igjen i baren, men ellers rimelig tøft! Se video av kortet her.