Kategori:

Kredittkort på nett

Hvis du skal bestille deg et nytt kredittkort, er den raskeste måten å skaffe seg kortet på, ved å søke om det på nett. Vi har samlet de fleste norske kredittkortene du kan bestille på nettet her på siden, slik at du raskt og enkelt kan søke om ett eller flere kort nå med det samme. I tabellen med oversikt over alle kort, ser du lett hvilke fordeler, aldersgrenser, renter og rabattprogrammer som hvert enkelt kredittkort har.

bestill kredittkort på 123
De fleste kortselskapene gir deg umiddelbart svar på om søknaden blir godkjent, og signerer du søknaden med din bank-id sparer du også tid i forhold til postgang etc. Alle kredittkortene som du finner omtale om her på Kredittkort123.com, kan du bestille på nettet, og det er ikke nødvendig å forandre bankforbindelse for å skaffe kortene. Du kan beholde den banken du allerede har og føre over penger til kortselskapet hver måned når regningen skal gjøres opp.

I tillegg så har de fleste kortene ingen årsgebyrer eller etableringskostnader, slik at kortene fint kan benyttes som ekstrakort eller bare for å få tilgang til rabattene på bensin, klær og de andre fordelene du får gjennom cashback. Hvilke kort som tilbyr hvilken type av cashback og bonus, finner du også i oversikten over alle kort, sånn at du kan bestille det eller de kortene som best passer til ditt handle mønster. De mest bestilte kortene til nå i 2013 er re:member, 365privat og Norwegian-kortet til flyselskapet med samme navn. Dette er alle gebyrfrie kredittkort med avtaler om bonus, rabatter og cashback, noe som bare blir mer og mer vanlig på norske kort.

Bestill deg et kredittkort på nett i dag

Du sparer både tid og penger ved å bestille deg et kort på nettet, som også har gode avtaler når det kommer til rabatter på netthandel, cashback på drivstoff og flyreiser, samt andre former for rabatt og goder for sine kunder. Les om de forskjellige rabattprogrammene ved å klikke deg inn til hvert kort, eller søk direkte om det kortet du har lyst på.

For å kunne søke om kortene må du være over 18 år og kunne vise til en inntekt i søknaden, som tar noen få minutter å fylle ut online. Søk og bestill deg et kredittkort på nett nå og spar penger hver gang du handler.