Kategori:

Kredittkort for 18 åringer

Når man fyller 18 år har for første gang mulighet til å skaffe seg et kredittkort, og det finnes flere muligheter til å få tak i det første kortet. Kanskje den enkleste måten er å kontakte den banken du allerede har, for de fleste store bankene i Norge tilbyr kredittkort til 18 åringer. Kanskje har du til og med allerede fått et tilsendt i posten, men kortene til både DNB, Nordea og Sparebank 1 er ikke akkurat de kredittkortene i Norge som tilbyr best vilkår for 18 åringer, verken når det kommer til renten man skal betale eller noen rabatter ved bruk av kortene.

De fleste andre spesialkortene på markedet har desverre en aldersgrense på enten 20, 21 eller 23 år for sine kunder, men kanskje det beste av de alle har faktisk 18 års grense, og det er et kredittkort med fantastiske rabattmuligheter, spesielt hvis du handler i nettbutikker. Søk om re:member card her.

Kredittkortet re:member card har nemlig følgende fordeler:
- Inntil 52 dagers rentefri kreditt
- Årspris kr 0,-
- Opp til kr 150.000 i kredittgrense
- Reise- og avbestillingsforsikring
- Rabatt i nettbutikker og restauranter

Den største fordelen ligger nok i rabatten man får når man handler på nettet. Det eneste man behøver å gjøre, er å betale med kortet i en av de mer enn 200 nettbutikkene som er tilknyttet rabattprogrammet, og man får automatisk en rabatt på inntil 25 % (noen ganger mer) og her er det ingen årlig begrensning på hvor mye rabatt man kan inntjene. Noen av nettbutikkene du finner i rabattprogrammet til re:member reward er blant annet Adlibris, Tanum, Hotels.com, SAS, CDON, MPX, Apple Store, Zalando, Ellos, Expedia og mange mange andre.

Kredittkortet utstedes i 3 utgaver; re:member black, re:member silver og re:member blue. Kredittrammen varierer noe og det samme gjelder den effektive renten som følger kortet. Hvilket kort du får tilbud om, avhenger av din inntekt og øvrig kredittsjekk, men her er det også mulig for en fremtidig oppgradering ved en ryddig økonomisk situasjon, uten ekstra kostnader.

Vanlig effektiv rente på kredittkortet er 25,4 % basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16.408. Men nå har du også muligheten til å bestille et re:member kredittkort med årsgebyr - og lavere rente. Effektiv rente er da 21,5%, som basert på et eksempel på kr. 15.000 nedbetalt over 12 måneder, gir et samlet kredittbeløp på kr. 16.297,-. Dette kan lønne seg hvis du planlegger å dele opp innbetalingene jevnlig, men ikke ellers.

Besøk hjemmesiden til re:member card hvis du vil søke om kredittkortet for 18 åringer, eller om du vil lese mer om hvilke fordeler som finnes.