Kategori:

Gjensidige MasterCard

Gjensidige MasterCardHvis du planlegger å skaffe deg et kredittkort som et ekstrakort, bør du sterkt vurdere masterkortet til Gjensidige Bank. Kortet har gunstige rentebetingelser, bra kredittgrense og flere gode spesialtilbud for deg som bruker av kortet fra utvalgte leverandører.

En stor test av norske kredittkort ble foretatt av Norsk Familieøkonomi sent på høsten i 2013, og der scorer Gjensidige's MasterCard blant de absolutt beste kredittkortene på markedet.

Hvis du ønsker å søke om kredittkortet til Gjensidige må du være mellom 18 og 99 år og det stilles ingen spesifikke krav til inntekt eller statsborgerskap, men at du er bosatt i Norge. Kredittkortet har dermed en av de greieste vilkårene blant de fleste kortene på markedet i Norge. Du har også muligheten til å tegne en valgfri betalingsforsikring for kredittkort om du ønsker det, i tilfelle f.eks langvarig sykdom eller arbeidsledighet.

Spesialtilbud får man blant annet som 10 % rabatt på leiebiler fra Hertz, 20 % rabatt på hotellovernattinger hos First Hotels i  helger, eksklusive tilbud (kun til kortinnehavere) på sportsbutikkene til XXL, og sist men ikke minst kan du registrere kortet ditt på Priceless.com for å få tilgang til fordelaktige tilbud over hele verden som kun er gyldige om du har et MasterCard.

Kredittgrensen til Gjensidige MasterCard er på 75.000 kroner og du får en rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager. Som basiskunde er den effektive renten på 21,34 % mens som fordelskunde synker den til 19,56 %. Årsprisen er 100 kroner som basiskunde eller 0,- om du er fordelskunde. Kortet er eksklusivt som kunder i banken, men du blir automatisk kunde når du skaffer deg kortet, og kan da også få tilgang til gunstige rentebetingelser på boliglån. For å bli fordelskunde behøver du bare en brukskonto, en sparekonto og ett lån eller kredittkort. Kredittkortet er også gebyrfritt på varekjøp.

Søk her om Gjensidige MasterCard.

Eff. rente 19,66%, 15.000,- o/12 mnd, tot 16.510,-