Hvilket bonusprogram for kredittkort er best?

remember kredittkortDet beste bonusprogrammet for kredittkort avhenger av bruken din, men det er gode penger å spare dersom du velger å skaffe deg et kredittkort med et gunstig bonusprogram. Bonusprogrammet kan benyttes ved kjøp av mat, drivstoff eller flybilletter for å nevne noen av de fordelene du kan oppnå. Det er mange kredittkort på markedet som tilbyr slike bonuser. Ett eksempel er remember kredittkort. Kortet tilbyr sine brukere nå en rabatt på opp til 25 % i mer enn 200 forskjellige nettbutikker gjennom programmet re:member reward, i tillegg til flere andre gunstige tilbud som prisavslag på kjente restauranter i Norge. Penger spart er penger tjent! Det kan være lett å tenke at ”egentlig er det jo bare småpenger”, men ser du på hva du kan spare over tid, vil du fort oppdage at det er mer å tjene på å ha et kredittkort med bonus enn du kanskje tror. Bonuspoengene blir forøvrig enkelt overført tilbake til din egen kredittkonto.

Kredittkort med ulike bonusprogrammer


I tillegg til mat og dagligvarer har du kredittkort som tilbyr rabatter og bonuser på reise, hotell og flybilletter, drivstoff eller utvalgte varer og tjenester som klær, spa- og skjønnhetsprogrammer. Det kan også være mye å hente på kredittkort og bonusprogrammer som tilbyr prøvetilbud på ulike produkter. Glem ikke andre fordeler ved kredittkort som rentefrie betalingsperioder eller gratis reiseforsikring. Skaff deg gjerne kredittkort som i tillegg til fordelaktige bonuser også dekker andre behov. Velg det kortet som passer deg og din bruk best.

Noen av de beste bonusprogrammene for kredittkort


Alle de store bensinkjedene tilbyr egne kredittkort med bonus på bensin, drivstoff og andre produkter og tjenester. Dersom du ikke har skaffet deg et kort allerede, bør du absolutt overveie å gjøre det. Det er mange kroner å spare for den som reiser mye. Både Statoil, Esso og Shell har egne bonusprogrammer. I Norge klager vi ofte på de høye bensinprisene, men vi er ikke alltid like flinke til å utnytte de fordelene som faktisk finnes på markedet. Et kredittkort med bonus på bensin og drivstoff, reduserer i det minste prisen så mye som mulig.

Statoil og Esso gir deg en fast rabatt på 30 øre for hver liter drivstoff du kjøper. Mens Esso i tillegg tilbyr gratis bilvask, får du hos Statoil gratis kaffe hele året rundt. Med Shell Mastercard får du 40 øre i rabatt. Det kan i tillegg være smart å ha et ”overall” kort som gir rabatt hos flere kjeder. Dersom du plutselig skulle gå tom for bensin et sted der din vanlige bensinstasjon ikke er representert, ville det være dumt å måtte betale mer enn nødvendig. 365Privat Mastercard er et slikt kort. Med dette kortet får du 3,65 % rabatt på alt drivstoff. Ingen av de andre kortene kan matche dette.