Finn Beste Kredittkort

beste kredittkortNå har det blitt enda enklere å finne det beste kredittkortet i Norge, ettersom det har kommet et nytt nettsted som vekter kredittkort med forskjellige rabatter og tilbakebetalings-programmer som for eksempel cashback og kickback. Nettsiden heter Finn Beste Kredittkort og der finner du i dag en oversikt over de 12 mest populære kredittkortene i Norge, men da er det kun tatt hensyn til kort som er gratis å skaffe seg og som ikke har noen dyre årsavgifter. Tanken er at i stedet for at du for det første må betale i dyre dommer for å få tak i et kredittkort og deretter ofte betale dyrt for å utsette betalingen, så bør du heller få kortet til å jobbe for deg, slik at du faktisk sparer penger når du handler med kredittkort. Det er jo tross alt mye mer fornuftig å spare penger i stedet for å kaste de ut av vinduet.

Nå i dag ligger det 12 forskjellige kredittkort du kan søke online på nettsiden, men det skal visstnok være flere på vei inn etter hva vi har hørt, også de med fokus på fordeler for brukerene og ett nytt kredittkort med en nominell rente på under 10 %, noe som skal være absolutt billigst i Norge.

Finn de beste kredittkortene online


Du kan enkelt sammenligne vilkår, betingelser og fordeler før du velger hvilket kort du skal søke om online, og søknaden blir raskt innvilget så lenge du har en normal inntekt og ingen aktuelle betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Du må som regel også være over 20 år for å skaffe deg et kredittkort, men slikt kan du lese om i hver beskrivelse av det aktuelle kortet.

Det er faktisk meget fornuftig å bestille et slikt rabattkort i dag, for besparelsen kan fort bli på mange tusen kroner i året, uten noen egentlig innsats for ditt vedkommende. Det eneste du faktisk skal huske på er å alltid betale regningen når den kommer, men det er også alt. En såkalt disiplinert bruker av kredittkort sparer penger veldig enkelt og uten problemer.