Gebyrfri Visa Gold fra Santander

Gebyrfri Visa Gold fra Santander har vært på markedet en stund, men er såpass populært at det fortjener en omtale. Du kan få opptil 100.000 kroner i kreditt, og betaler ingenting for å eie kredittkortet. Ikke årsgebyr, ikke etableringsgebyr og det er faktisk 100% gebyrfritt. Ofte når du bestiller et kredittkort, tenker du ikke alltid over hvilke kostnader som ligger i kortet, og pådrar deg unødvendige årsgebyrer eller andre kostnader for et kredittkort som i verste fall blir liggende ubrukt.

Gebyrfri Visa Gold har ingen skjulte kostnader, så dette kortet kan du søke om å ha det i reserve om du skulle ha brukt for det ved en senere anledning. Du har inntil 50 dagers rentefri utsettelse, så kortet er veldig kjekt å eie om det plutselig oppstår en uventet situasjon.

Dette kredittkortet inkluderer også full reise og avbestillingsforsikring, men minimum 50 % av reisen må da være betalt med ditt Gebyrfri Visa Gold. Effektiv rente er 23,41 % og 29,84 % ved kontantuttak, så ikke misbruk denne fordelen med å ha tilgang til raske penger. Husk at du slipper alle renter om den utestående saldoen betales før forfall. Du må ha fylt 20 år for å kunne søke om dette gebyrfrie kredittkortet.

Alt i alt er dette et veldig greit kort å ha liggende i reserve. Du betaler ingenting om det ikke brukes, og har opptil 50 dager på å betale det du eventuellt bruker. Du kan søke om kortet her på siden nå, og begynne å spare penger allerede i dag. Du får nemlig nå 10 % rabatt om du bruker kortet på Comfort-hotellene i Norge.