Kategori:

Eksklusivt kredittkort fra Quintessentially

Nå har det kommet et ganske spesielt nytt kredittkort på det norske markedet. Bak kortet står den internasjonale reise- og vipklubben Quintessentially, som er myntet på de ekstra rike, og her holder det ikke å ha noen skarve millioner kroner for å bli medlem! Quintessentially markedsfører egentlig ikke dette kortet noe særlig, men kaller det enkelt og greit bare for The Credit Card.

Kortet er i likhet med resten av tjenestene til Quintessentially, kun for medlemmer og medlemslisten er relativt eksklusiv. Årsprisen for medlemskap med medfølgende MasterCard kredittkort starter på 1.150 euro i året (pluss 250 euro i etablering), og fortsetter opp til 36.000 euro i året, avhengig av hvilken type medlemskap man skal ha. I Skandinavia skal litt over 700 personer allerede ha sikret seg dette eksklusive kredittkortet. Elite-medlemskapet til 36.000 euro i året, gjelder kun for inviterte.

Quintessentially MasterCardMedlemskap i Quintessentially innebærer at man kan skaffe seg tilgang til eksklusive restauranter, utsolgte konserter, populære nattklubber, fulle hoteller, lounger, sportsarrangementer og masse annet. Man behøver bare ta kontakt med det døgnåpne concierge-kontoret, og de fikser hva det måtte være. Har du ikke reservert bord eller bestilt billetter til det stedet du vil besøke, er det bare å ringe Quintessentially og du kommer raskt forbi køen. Med dette kortet blir man rett og slett en VIP.

Men selv med den stive årsprisen er det ikke sagt at dette kredittkortet bare er en utgiftspost. Man får også tilgang til spesielle rabatter, tilbud og andre avtaler. Quintessentially samarbeider blant annet med Mercedes Benz, Jaguar, Cartier, Sony og flere andre annerkjente merker og kjeder over hele verden. Alle medlemsfordelene er ikke offentlig kjent, men inneholder blant annet tidlig innsjekking eller sen utsjekking på hoteller, rabatter i annerkjente butikker og spesielle tilbud som man blir oppringt om eller tilsendt.

Kortet utstedes i Norge av SEB Privatbanken ASA. For å tegne medlemskap eller for informasjon om effektive renter, kredittgrenser etc. kan man ta kontakt med Quintessentially på telefon + 47 815 36 333 eller besøke nettsiden http://www.thecreditcard.no/.