Best i test kredittkort

Hvilket kredittkort er best i test? I mange tester er 365Privat fra Fokus Bank blitt kåret til det beste kredittkort for den såkalte disiplinerte bruker. Det vil si at du alltid betaler regningen fra kortselskapet innenfor fristen, og aldri betaler renter ved bruk av kredittkortet. Men både Flexi Visa og Kash Visa har lignende avtaler med tanke på rabatter og fordeler, så her gjelder det at du velger rett kredittkort utifra eget behov.

Skal du bare ha kredittkortet i reserve er den årlige avgiften også viktig med tanke på hvilket som er best for deg. Et American Express som bare ligger i skuffen har liten hensikt ettersom årsavgiften på det billigste er på hele 650 kroner i året, og det blir penger ut av vinduet. Finn deg heller et kort som er gratis å både eie og skaffe seg hvis det skal mest være som et reservekort.

Et annet kredittkort du da heller bør vurdere er Santander Red fra Santander Consumer Group. Dette kredittkortet har inget årsgebyr, og også en av de laveste rentene på markedet hvis du skulle ha behov for å benytte kortet til framtidige delbetalinger. Renten er nå på 17,12 % effektiv rente, noe som  gjør kortet av de billigste å benytte hvis du skal bruke kreditten til å dele opp betalingene i avdrag i flere måneder fremover.

Så hvilket kredittkort er best i test? Vi anbefaler vanligvis 365 Privat hvis du er ute etter å spare penger med bonuser og fordeler, men også re:member som har et veldig bra rabattprogram for handling i nettbutikker. Santander Red hvis du har tenkt til å bruke kredittkortet for framtidige delbetalinger, på grunn av den lave renten om man sammenligner med de fleste andre kredittkortene i Norge.