Kategori:

Storebrand MasterCard

Hvis du er kunde hos Storebrand har du sikkert fått tilbud om et kredittkort som heter MasterCard Black. Storebrand tilbyr 3 forskjellige varianter av dette kredittkortet.

Et vanlig MasterCard Black uten årsgebyr, med en kredittgrense på 50.000 kroner, rentefri betalingsutsettelse på inntil 45 dager og en effektiv rente på 20,98 %.

Et MasterCard Black med reiseforsikring inkludert. Dette kredittkortet har et årsgebyr på 390 kroner, men ellers er de øvrige betingelsene de samme.

Et MasterCard Platinum med reiseforsikring inkludert. Dette kredittkortet har et månedsgebyr på 59 kroner, og her er kredittgrensen på inntil 100.000 kroner. Med platinumkortet får du også en kjøpsforsikring, concierge-service og en sperretjeneste inkludert.

Med alle disse kredittkortene fra Storebrand Bank kan du benytte den samme PIN-koden som du har på Visa-kortet, men kortene tilbys utelukkende til de som har konto hos Storebrand.

Den effektive renten er relativt lav, men leter du etter et kredittkort med lav rente anbefales heller Santander Red, hvor du ikke behøver å bytte bank for å bli ny kunde. Som mange av de andre store bankene i Norge, er heller ikke Storebrand sine kredittkort blant de ypperste på markedet, verken når det kommer til renter eller andre fordeler.