Kategori:

Kredittkort sparer deg penger på drivstoff

Hvis du har bil så må du jo enkelt og greit fylle opp tanken på den av og til, hvis du ikke kjører elektrisk da vel og merke. En veldig enkel måte du kan spare en god del når du skal fylle drivstoff, er å gå til anskaffelse av et kredittkort med drivstoffrabatt eller et bensinkort som mange kaller dette for.

Et bensinkort gir deg nemlig noen øre i rabatt hver gang du fyller enten bensin eller diesel, og du får også rabatt på andre varer som du handler inne på bensinstasjonen. Alle er vi vel enige om at bensinprisene i Norge er alt for høye, og når man enkelt kan skaffe seg opp til 80 øre i rabatt per liter bensin man fyller, så er det vel egentlig lite å lure på om man skal skaffe seg et kredittkort med drivstoffrabatt eller ikke.

Både Statoil, Shell og Esso har egne bensinkort du kan skaffe deg gratis, men det finnes også uavhengige kredittkort som gir rabatt uansett hvilken stasjon du velger. Eksempler på slike kort er blant annet Flexi Visa og 365Privat, som begge har ganske gode rabattavtaler for sine brukere. Hvilket som er best får du nesten vurdere selv, og tenk på hvor du pleier å fylle og hvilken stasjon som det er mest hensiktsmessig for deg å stoppe på.

Bestill et bensinkort i dag så sparer du penger på drivstoff om bare noen få dager.

For maksimal utnyttelse av drivstoffrabatten kan det være fornuftig med flere kredittkort, ettersom det ofte ligger en begrensning på noen hundrelapper hver måned i inntjent bonus. Flexi og 365 har begge en grense på 200 kroner i måneden, og denne dobles jo da hvis du har begge kortene.

Det kan være verdt å merke seg at spesialkortene til oljeselskapene som Shell etc. ikke har begrensning derimot, da disse mest er ute etter faste langsiktige kundeforhold og ikke bare nye kunder til kredittkortene sine, men da låser man seg i en viss grad fast til en bestemt kjede.