Kategori:

Norges topp 10 liste over kredittkort

de 10 beste kredittkorteneI dag så har omtrent alle et kredittkort, og de som ikke allerede har skaffet seg et bør finne sitt neste kredittkort i denne artikkelen. Her kan du nemlig lese en oversikt over de 10 beste kredittkortene i Norge som hvem som helst kan bestille på nettet, uten å være nødt til å skifte bank samtidig. Dette er såklart en subjektiv oversikt, men det er lagt til grunn rentebetingelser, fordeler, årsgebyr, bonusordninger og annet som kan være relevant når man skal søke om et kredittkort online, noe du kan gjøre på iKredittkort.com. Spesielle kredittkort som Amex, Diners etc. er bevisst utelatt fra oversikten, da ikke hvem som helst kan bestille disse kortene på nettet.

10. Manchester United Visa. Er du Man Utd. fan, så er det dette kredittkortet du bør søke om! Rentebetingelsene er ikke de laveste på markedet, men kortet er fylt opp med fordeler for fans. Rabatt på medlemskap i klubben, rabatt i United Megastore, reiseforsikring og en egen ticket hotline for å nevne noe. Etableringsgebyret på 99 kroner et et lite minus, men ellers et helt greit kredittkort myntet på fans av fotballklubben.

9. Vip Credit Card. Neste kort på listen gir deg som kunde tilgang til kanskje det mest eksklusive fordelsprogrammet blant vanlige norske kredittkort. Vip Credit Card gir unike VIP fordeler som inngang på populære utesteder, rabatter på restauranter, treningstudioer, merkeklær, frisører, hoteller, bilutleie og mye annet som en VIP kan ha bruk for. En flott velkomstgave deles ut til alle nye kunder som bestiller kredittkortet online.

8. Gebyrfri Visa Gold. Gullkortet til Santander Bank er et av få kredittkort i Norge som kan sies å være 100 % gebyrfritt hvis man ikke delbetaler regningene. Kortet er også godt egnet til bruk i utlandet, ettersom både reise- og avbestillingsforsikring er inkludert, samt at kortet ikke har kontantuttaksgebyr verken i Norge eller i utlandet. Det er også mulig å tegne en rekke ekstra forsikringer gjennom visakortet om det er ønskelig.

7. Shell MasterCard. Et av de mest utbredte drivstoffkortene i Norge får du fra Shell, som tilbyr rabatter på mye mer enn bare bensin og diesel. Shell MasterCard gir 40 øre Trumbonus per liter drivstoff og 1 % på absolutt alt annet som du handler med kortet. Man får også rabatt på opp til 25 % på mange restauranter i over 20 av de største byene i Norge, samt rabatt på opp til 33 % gjennom Hertz bilutleie.

6. Bank Norwegian Visa. Det var nok ikke kredittkort som var planen når man opprettet flyselskapet Norwegian, men selskapet tilbyr egne kredittkort som blir ekstra gunstige når man samler cashpoints på opp til 20 % gjennom Norwegian. Kortet er uten årsgebyr, har reiseforsikring inkludert og tilbyr gebyrfrie varekjøp i Norge og utlandet. Gebyrfritt kontantuttak i utlandet veier opp, sammen med forsikring mot tapt avgang på flyreiser.

5. Santander Red. Dette kredittkortet fra Santander bank har i hovedsak en gunstig betalingsutsettelse og effektiv rente som gjør at det scorer høyt. 17,1 % er en av markedets beste kredittkortrenter i Norge, og den helt beste hvis man skal slippe og bytte bank. Santander Red tilbyr gebyrfrie varekjøp over hele verden, fordelsprogrammet Kickback fra Santander, med rabatt i over 200 nettbutikker og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

4. Ikano Visa. Kredittkortet fra banken til Ikea har cashback og bonus i fokus. Ikano Visa har 1 % i cashback eller fast rabatt på alt man handler med kortet, 2 % på varer og drivstoff hos Shell og spesialtilbud de kaller månedsrabatter på mellom 4 og 10 %, som forandres hver måned. Gratis etablering- og årasavgift trekker opp sammen med det gode rabattprogrammet.

3. Flexi Visa. Et annet cashback-kort havner på den første pallplassen. Flexi Visa er som navnet tilsier et meget fleksibelt kredittkort, hvor man kan velge en egen kategori for cashback hver eneste måned. En høy cashback på 4 % gjelder for bensinstasjoner, flyreiser, klær & sko, elektronikk og sportsutstyr. Man er ikke bundet opp til en bestemt kjede, og det eneste minuset er at man må huske på å forandre bonuskategori selv.

2. 365 Privat. Etter at 365 Direkte forhandlet fram den nye avtalen med Esso om 30 øre ekstra rabatt per liter, i tillegg til de vanlige 3,65 % man får i cashback, så har kredittkortet utvilsomt Norges råeste bensinrabatt. 365 Privat gir også den samme cashbacken på kles- og skobutikker over hele verden, sammen med rabatter hos Avis bilutleie, Rica hoteller og mye annet. Kortet er kåret til testvinner 8 ganger av flere nettaviser, i klassen for den disiplinerte bruker.

1. Re:member Black. Ingen over ingen ved siden, re:member black er i dag uten tvil Norges beste kredittkort for folk flest. I dag utstedes re:member card som tre ulike kort, hvor re:member black er toppkortet med de beste betingelsene. Her får man tilgang til en kredittgrense på 150.000 kroner, reise- og avbestillingsforsikring inkludert og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Kredittkortet gir også opp til 25 % rabatt på netthandel i over 200 kjente nettbutikker og gode rabattavtaler på utvalgte restauranter, Sixt bilutleie og Groupon-kuponger. Kortet har selvfølgelig inget årsgebyr og du kan selv velge hvilken PIN-kode du ønsker på ditt nye kredittkort.